De ziua mea vreau sa fac cinste animalutelor din sanctuar!

 

Monica Oprean Fundatia Siddhartha

28% Complete
280 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Stiti la ce visez de ziua mea? La o lume blanda, frumoasa si plina de fericire pentru toate sufletele ei, oameni si animale!

Si chiar daca nu putem schimba intreaga lume peste noapte, mereu putem face, acum si aici, ceva care sa faca lumea un pic mai buna si frumoasa pentru cineva!

Iar de ziua mea din acest an, imi doresc sa facem, impreuna, o fapta buna pentru animalutele din Sanctuarul Nima si sa le oferim o zi intreaga de hrana!

Imi faceti acest cadou minunat?

O mie de pupici si multumiri!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Avand ca scop principal promovarea veganismului si a unui stil de viata vegan, Fundatia Siddhartha a infiintat in octombrie 2018 primul sanctuar din Romania destinat animalelor din ferme: Sanctuarul Nima.

130 de animăluțe din 11 specii (majoritatea văcuțe și purceluși) trăiesc în Sanctuarul Nima, iar hrana lor de bază, fără de care nu pot supraviețui, costă 1000 lei/ zilnic.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

27 May 2024
25 May 2024

Insulfon Dimetil

30 RON
Pentru animăluțe fericite
22 May 2024